maanantai 17. syyskuuta 2012

Fysioterapiaa

Jere on käynyt fysioterapeutilla 4kk ikäisestä lähtien.
Meille sattui 4kk ikään todella tympeä neuvolalääkäri. Syytteli minua ties mistä ja laittoi lähetteen Jerelle fysioterapeutille. Syitä oli todella monta! Lähdin neuvolasta sitten itkukurkussa  pois. Kerroin kyllä seuraavalla kertaa omalle neuvola tädille miten minua oli kohdeltu. Ja tämä ei ollut kuulemma ensimmäinen kerta, kun kyseisestä lääkäristä valitetaan. Ja 8kk neuvolalääkäri varattiinkin ihan toiselle lääkärille.

Ensimmäinen fysioterapia käynti tais jännittää enemmän äitiä kuin poikaa. Olin netistä lukenu kaikenlaista ja pelko oli suuri, että mitä meijän pienestä ihmeestä löytyy. Ensimmäinen kerta kesti suurinpiirtein tunnin luokkaa. Fysioterapeutti käänteli ja kokeili poikaa. Lopputulos oli, että mitään sellaista ei löytänyt mitä oli lääkäri lähetteeseen kirjoittanut. Vain hiukan pehmeyttä jaloissa. Tätä asiaa seurailtiin muutaman kerran. Toisiksi viimeisellä kerralla otin aiheeksi, kun Jerellä oli tapana vaipanvaihdon yhteydessä vetää jalat jäykäksi. Tätä hän halusi vielä seurata, vaikkei mistään vakavasta ollutkaan kyse.

Tänään meillä sitten oli viimeinen kerta hänen luonaan. Kaikki menee ihan mahtavasti Jeren kehityksen kannalta. Lupasi että jos joku alkaa mieltä painamaan saa soittaa ja varataan aikaa, ettei tarvitse enään lähetettä hakea. :)

On niin ihana käydä sellaisen ihmisen luona, joka oikeasti välittää ja ottaa lämmöllä vastaan! :) Oli myös mielenkiintoista käydä fysioterapeutilla, koska sain semmosta tietoa kehityksestä etten olisi sitä varmaan muuten tajunnutkaan.

Tämä opetti mulle itselle sen, että vaikka kuinka haluais, niin ikinä ei kannata googletella. Sieltä et saa itelle ku stressiä ja harmaita hiuksia. ;)


Tähän päivään ei olekkaan muuta sattunut, kuin pikkusiskon vientiä terveyskeskukseen ja Villen hakua töistä. Päivä vietettiinkin isomummin hoivissa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän tämä asiallisena, kiitos! :)