keskiviikko 29. elokuuta 2012

Ihmeitä tapahtuu!

Iltapäivä, kuuma kahvi ja nukkuva poika.
Tätä tapahtuu meillä hyvin harvoin arkisin. Yleensä saat kahvisi juoda kylmänä, kun Jere tekee kaiken kielletyn just silloin kun saat kahvikupposen nokan eteen.
Tällä kertaa Jere nukkuu jo toisia(!!) päikkäreitä tälle päivälle! Tämä jos joku on ihme! Hyvä että saan tuon pojan edes yhet päikkärit nukkumaan koko päivänä. Tämäkin viikko ollaan menty joko 5min päikkärit / koko päivä tai sitten päikkärisaldo on ollu 0min.

Mutta kun saapuu viikonloppu ja Ville on kotona, niin kyllä nukahtaa poika sänkyyn samantien sänkyyn kun isi on kotona. (Äitin on turha edes yrittää poikaa nukkumaan illalla omaan sänkyyn = ei onnistu)
En sitte tiiä mikä tähän kaikkeen vaikuttaa, että Jere nukahtaa joka paikkaan helposti kunhan vain isi laittaa nukkumaan.
Ja nyt tässä meijän päällä pörrää lentokone ja toivon totisesti, että tuo poika ei herää. Muuten päikkärisaldoksi jää taas vaivaiset 5min

Mitään ihmeempiä ei olla oikiastaan saatu edes aikaseksi tällä viikolla, perus kaupassa käyntiä ja yhdessä oloa. Tänään jos saataisiin otettua itteämme niskasta kiinni ja saataisiin käytyä kahvikupposella jossain. :)

Yhen uuen asian Jere oppi tänä aamuna. Meillä on tuomonen rottinki kori tv- tason ja sohvan välissä, kun siellä on kaikenmaailman johtoja mihin Jere ei saa koskea. No tästäpä herra kimpaantu kun ei sinne päässyt ja päätti mennä korin päälle ja näin ollen pääsi sitten johtojakin mutustelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän tämä asiallisena, kiitos! :)