keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Muutaman päivän touhuilut

Taas muutama hetki vierähtäny. Vaikka kuinka koitan itelle luvata kirjotella tasaseen tahtiin, niin eipä onnistu...Pitää ottaa niskasta nyt ittiä kiinni!

Viikonloppu sujui hyvin. Perjantaina Ville oli pakkopekkasilla ja lähdettiin heti aamusta vaihtamaan joku hihna autoon. Jeren kans touhuiltiin sitte mummin ja vaarin kanssa ja äiti kävi aina välistä moikkaamassa miten auton remppa menee. =kysymässä; "joko kohta on valmista?" ;) Jeren kummitätiki pysähty siinä matkanvarrella, kun oltiin Jereä nukuttamassa. :)
Perjantaina sitten lähettiinki kahestaan sieltä kotia ja Jere jäi viettämään laatuaikaa mummin ja vaarin kanssa. Äiti ja isi sai viettää hetken laatuaikaa kahestaan. =) Ilta meni ihan hyvin, kaikkihan ei aina mene ihan suunnitelmien mukaan, mutta kaikesta selvitään. ;)

Lauantaina Ville tais kärsiä jonkinmoista olotilaa edellisestä illasta. Heräiltiin, käytiin kahvilla kaverin luona ja päätettiin käydä myös ruokakaupassa. Maakuntaa kohti päästiin lähtemään joskus 16-17 aikoihin. Oltiin siellä hetki ja sitten oliki aika ottaa nokka kohti kotia, kun pienimmällä miehellä alko väsy painaa. :)

Sunnuntai vaan oltiin rennosti kotona ja nautittiin toistemme seurasta, kahviteltiin, Ville asenteli uuet valot autoon ! =)

Täällä on tällä hetkellä aivan järkyttävä tuuli. Aamulla ku heräsin oli maa ihan musta, mutta nyt on taas onneksi heitelly maahan vähän lunta. Heti on maisemaki kivemman näkönen, ku lunta on. Satais vaan nyt ihan kunnolla lumet maahan. =) Eilen saatiin käytyä vaihtamassa autoon talvitassut alle. Johan se oli aikakin vaihtaa ne, joskos tää mammaki pääsis tuon pikkuherran kans käymää jossain. Alkaa nää seinät kaatumaa kohta päälle, ku aina vaan ollaan kotona ja nyt muutamana päivänä on kärtyä mahutunu päiviin niin paljon, että hohhoijaa.

Taas tämmönen kuvaton postaus, ku kameran laturi on autossa, enkä oo muistanu sitä sieltä ottaa poies. Ja tietty kamerasta akku loppunu... Ens postaukseeen lupaan saaha siihen kameraan virtaa ja siirtää uusimmat kuvat koneelle! ;)

p.s tänään laitettu ekat jouluvalot ikkunaan. ;) No okei, ne vois kyllä olla ihan vaan tunnelmaavalotki. Niin ja isäinpäivälahjaki saatu tänään tilattua! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän tämä asiallisena, kiitos! :)