tiistai 4. joulukuuta 2012

Viikonloppua

Perjantaina mummi ja pappa tuli Jeren hakemaan, kun pääsivät töistä. :) Ja kävihän Jeren kummitätiki sitä ennen kahvilla. Jeren tavarat pakattiin ja niin taas vilkutettiin ja annettiin heippa pusut. Poika ei ollu moksiskaan.

V kävi maksamassa vuokran lähipankissa ja minä sillä aikaa laitoin kämpän kuntoon ja pakkasin lopputavarat. Kun V saapui päästiinkin samantien lähtemään kohti Kemiä. Ajoin Kemiin asti ja kaupassa käynnin jälkeen vaihettiin sitte kuskia. Noin. 500metrin päässä määräpaikkaa kuitenki rysähti. Oltiin kääntymässä vasemmalle ja meijän takana tuli mopo, joka myös oli kääntymässä vasemmalle. Vauhtia tällä Herralla oli 30km/h! Ja oli siis kääntymässä! Tällä mopedi pojalla ei edes jarruja kyseisestä vehkeestä löytyny. Poliisit (ja ambulanssi) kävivät paikalla. Mopopoika sai sakot sekä ambulanssi miehet tarkistivat hänet. Poliisit otti meijän autosta kuvat ja kyselivät jotain rutiini juttuja sekä puhalluttivat. Sen jälkeen päästiin jatkamaan matkaa vihdoin ja viimein kohti tupareita.

Tuparit sujui hyvin ja ilta meni mainiokkaasti. :) Mukavaa tais kaikilla olla! Tämmösiä iltoja pitäis useamminki olla, unohtuis kaikki kotiaskareet ja saa vain hetken olla ja rentoutua!

Lauantaina iltapäivästä haettiin sitten Jere kotia. Herralla ei ollu edes ikävä meitä! (Heti kun Jere näkee mummut ja papat, niin johan äiti ja isi unohtuu! ;) )
Jere oli oppinu kiikkumaan yläkertaan vievät portaat ja siinä ei kauoa nokkatuhissu kun oltiin jo viimeisellä askelmalla. Enään ei siis mummulassa Jereä jätetä näkökentästä hetkeksikkään poies!

Sunnuntaina käytiinki sitten isommin kaupassa sekä kävi Jeren kummisetä, kummitäti, (kummi)täti sekä kummisetä kylässä. Sillon siis riitti kahvitteluhetkiä! Mutta välillä on mukavaa, että päivät täyttyy rakkaista ihmisistä. :)

Maanantai oli ja meni. Ei taijettu mitään ihmeempiä edes hommailla. Villellä nous maanantai iltana kuume melkeen 39, joten kotona visusti pysyteltiin.

Tänään Ville on kotona ollu ja kuumetta + nuha on viellä. Saa nähä koska tarttuu Jereen ja minuun.
Mutta jotain hyvääkin tänään on tapahtunu! Käytin autoa vahinkotarkastuksessa ja auto korjataan, eikä menekkään lunastukseen! Pelkäsin jo pahoin, että joudun rakkaasta nissanista luopumaan! Mutta ei, rakastan niin tuolla autolla ajoa, vie suht vähän ja sinne mahtuu tavaraa! ja onhan mulla nyt joku tunneside tuon auton kans. ;))


Mukavaa viikkoa kaikille lukijoille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän tämä asiallisena, kiitos! :)