maanantai 29. lokakuuta 2012

Kellojen siirron vois ihan kokonaan unohtaa. Tämä vain sekottaa arkea. Jere heräs tänään tunnin aikasemmin ku yleensä. Me sekoiltiin V:n kanssa aamulla, ku kummallaki kellot näytti eriä. Jeren nukkumaan meno on myöhästyny ja onhan tässä itekki välillä ihan pihalla. :D Jere pommppii vieläki sängyssä, vaikka yleensä on laittanu 19.30 aikaan yöunille... 

Viikonloppu sujui lepposissa tunnelmissa. Kävin Jeren kummitädin kanssa kaupungilla muutamalla ja parannettiin maailmaa henkevillä keskusteluilla. Oli kyllä kiva päästä välillä puhumaan jostaki ihan muusta ku lapsista ja sai hetken ihan omaa rauhaa! V:n vuoro oli sitten lauantaina ottaa ja käydä muutamalla kavereitten kanssa! Ei olla kertaakaan käyty yksinään kylillä tän päälle 2 vuojen aikana, joten johan se oli jo aikaki! :) 

Sunnuntai vietettiin sitte käymällä maakunnassa kummassakin mummulassa. :) Illasta vasta päästiin kotia, mutta onhan tuo silti niin mukavaa päästä edes pariksi tunniksi maaseudun rauhaan. Joskus tulevaisuudessa, kun omistetaan oma koti, niin haluan sen olevan niin kaukana muista naapureista, että voin juosta pihalla vaikka alasti. ;) 

Tänään ei olla ihmeempiä Jeren kanssa touhuttu. Nukuttu päikkärit, leikitty, siivottu, syöty ja käytiin ensimmäistä kertaa pulkkailemassa. Herra istui tyytyväisen pulkassa. :) Tehtiin samalla reisulla myös ensikertaa tuttavuutta lumeen. Eipä Jere siitä niin kauhiasti välittäny, jospa muutaman kerran jälkeen alkais kiinnostaa vähän enemmän tai sitten kun pääsee juoksemaan äitiä karkuun. ;) 

Isäinpäivä lahjanki oon laittanu jo tilaukseen, mutta siitä sitten muutaman viikon päästä. :) Jeren 1-vuotis synttäreille kutsukortit tuli tilattua tänään. =) 

Hyvää alkanutta viikkoa jokaiselle! :) 


3 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste http://jantsis.blogspot.fi/2012/10/haaste-11-things.html :)

    VastaaPoista
  2. http://emilia-itsallaboutava.blogspot.fi/2012/10/oman-elaman-aakkoset-haaste.html

    VastaaPoista

Pidetäänhän tämä asiallisena, kiitos! :)