keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hellurei!

Ensimmäinen blogiteksti ja tuntuu ettei sanoja enään löydy vaikka äsken oli kaikennäköistä mielessä..

Olen Rovaniemeltä 14/12/11 syntyneen Jere pojan äiti. 
Jollakin tapaa halusin taltioida muistoihin Jeren kommellukset, oppimiset, hampaan puhkeamiset ja kaikki muut pienet ja suuret merkittävät asiat pienen lapsen elämästä. 
Vielä en tiedä jääkö blogi julkiseksi vai laitanko tämän vain itselleni näkyviin, aika näyttää. 

Ollaan tosiaan Rovaniemeltä, ja matkassa mukana on Jere- poika sekä kihlattuni. Asutaan paritalo kaksiossa, ja vielä ainakin tilaa on tarpeeksi. Ja pihalta löytyy lisää tilaa, kun sisällä alkaa ahtaaksi käydä. ;) 

Mies käy töissä ja me oleillaan Jeren kanssa kaksin kotona ainakin vuoden verran. :) Mulla jäi itellä hotelli- ja ravintola- alan koulu kesken ja sitä lähden sitten ensi syksynä jatkamaan. Aluksi oli tarkoitus koulua jatkaa tammikuussa, mutta kaikki olis menny niin vaikeaksi, että nähtiin helpommaksi tapaa siirtää koulun aloitus syksyksi. Toisaalta olis ollut mukava lähteä jo tammikuussa kouluun, kun eipäs täällä kotona koskaan oikein kavereita näy... Kaikki ovat jonnekkin kadonneet raskauden myötä.. Mutta onneksi pikkuhiljaa luodaan uusia suhteita. :) 

Jere tosiaan on joulukuun lapsia, äitille ja isille maailman parhain joululahja ja taisipas myös olla mummoille, papoille, vaareille sekä tädeille! :) 


Lisäämpäs vielä muutaman kuvan Jeren ensimmäisistä hetkistä. :) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän tämä asiallisena, kiitos! :)