sunnuntai 26. elokuuta 2012

Viikonlopun kuulumisia

Viikonloppu hujahti taas vauhdilla ohi.

Perjantaina ei mitään ihmeellisempiä edes keritty touhuta. Jeren pappa ja isomummu kävi kylässä ja siinähän aikaa tovi vierähtikin. :)

Lauantaina Jere heräs vasta 11 aikaan yöunilta!  Oltiin itekki ihan sekasin, kun oltiin nukuttu kaikki niin pitkät yöunet. Hetken päästä heräämisestä tulikin Jeren täti ja kummisetä poikkeamaan kahvikupposelle ja viihdyttämään Jereä. :) Iltapäivästä tuli sitten taas Jeren, kummitäti, -setä  & heidän poikansa kyläilemään ja olivatkin iltaan asti täällä. Ja oli ihan ällistyttävää, miten nuinkin pienet (pojilla tasan 6kk ikäeroa. Jere heistä nuorempi) voivat niin nätisti "leikkiä" keskenään.  Välissä piipahti minun vanhemmat & sisarukset katsomassa Jereä.. :)

Tänään ollaan oltu kyläilemässä ja syömässä Jeren mummuloissa. Sekä käytiin poimimassa talven varalle vadelmia, punaviinimarjoja sekä mustaherukoita. Mustikkaan ei uskallettu lähteä, kun Villen isä kertoi, että siinä lähellä on ollut karhu, niin sai meidän puolesta mustikat jäädä sinne mettään!
Jere söi ihan mahottomasti tuoreita marjoja ja tuntu ettei mikään riitä, koko ajan olis vain lisää pitäny saaha.
Vielä jos vain ens viikonloppuna on mahollista, niin voisi hakea pakkaseen lisää marjoja! (Kuhan ei vain menis lämpötila taaas miinuksen puolelle.)

Meillä olis tuossa pihalla pihlajanmarjoja vaikka kuinka paljon ja netistä luin, niin vaikka mitä terveysvaikutteita niissä. Jotenka jos niitäkin poimis hiukan ja koittais tehdä pienen satsin omena- pihlajanmarja hyytelöä. Niitä vois sitten viedä omille vanhemmille sekä anoppilaan maistiaiseksi!

Joten kyllä on tähän viikonloppuun taas vipinää ja vilskettä riittäny! Pääasia kuitenkin on, että tekemistä löytyy, eikä tarvi olla viikonloppusinkin neljän seinän sisällä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän tämä asiallisena, kiitos! :)