tiistai 16. lokakuuta 2012

Vapaa- aika, mitä se on?

Kiirettä piisaa.. Vaikka oikaisti ollaan Jeren kanssa päivät vain kaksin kotona, mutta turha edes kuvitella aukasevansa tietokonetta tuon epelin kanssa. Illasta sitten tuleekin vietettyä aikaa perheenä, eikä tule aukastua tätä blogia niin usein kun pitäisi.

Meille ei mitään ihmeellisempiä ole tässä tapahtunu. Normaali arkea ollaan vietelty Jere on kylläkin oppinu kävelemään tukea vasten ja viipottaa menemään jo kovaa tahtia. Lauantai- aamuna juotiin kahvia ja jukka poika soi taustalla. Ei elettäkään pikku herrassa, mutta kun pärähti soimaan Hurricanes, niin johan alko Jere musiikin tahtiin hytkymään. ;D Ollaan oltu Jeren kanssa kummatki nuhasia, mutta onneksi kummallekkaan ei kuume ole iskeny.  Tällä hetkellä Jere nukkuu jo toista tuntia päikkäreitä pihalla !! 

Nyt kun alkaa illat olemaan jo pimeät, niin Jere olis valmis nukkumaan jo kl. 19 aikaan illalla, joka taas johtais siihen, että herra pomppais virkeänä hereille viimeistään kuuelta. Ollaan saatu siirrettyä nukumaan menemistä 20-21 välille ja nyt ollaan nukuttu vaihtelevasti kl.8-10. 
Jere nykyään vaan herää keskellä yötä ja saattaa sängyssä pomppia muutaman tunninki ennenku laittaa nukkumaan ja tämä meinaa äitille tuottaa harmaita hiuksia ja väsymystä. ;) No, onneksi kuitenkin ennen meillä on yöunet nukuttu suht hyvin, ehkä tätäkin hetken jaksaa. :)

Ollaan suunniteltu Villen kanssa, että jos repästäis ja lähettäis perjantaina kattomaan hiukan tuota yöelämää. Kaikkihan nyt riippuu siitä miten autoon jakopään remppa sujuu, että päästäänkö maakunnasta lähtemään edes perjantaina poies. :D 



2 kommenttia:

  1. Piti tulla kurkkimaan ja luin sun vanhoja posteja niin joo, mekin asutaan Rovaniemellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, olin mie sitten oikein nuita kuvia sulta kattellu. =)

      Poista

Pidetäänhän tämä asiallisena, kiitos! :)