keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Tylsääkin tylsempi päivä

Tänään ollaan vain oltu Jeren kanssa päivä kotona. Kesärenkaat autossa alla, joista ainaki eturenkaat on jo kivasti kuluneet. Jotenka miten muuten sitä päivää vieteltäis, kuin kivasti kotona olemalla ja leikkimällä, Kesärenkailla en  uskaltanu lähtiä tuonne liukastelemaan, kun ainakin eilen oli liukasta kun koko poppoolla kaupassa käytiin.
Vaikkakin meillä parituntia aamusta meni kiukutellessa. Pikku herra heräs hiukan väärällä jalalla, mutta onneksi sekin meni ohi. :) 

Villen saavuttua töistä käytiin hakemassa mulle paketti Zalandolta. Tilasin sieltä kengät, jotka tuliki ihan toimitusaikojen sisällä, mutta kun paketin sain auki oli järkytys suuri. Olin tilannu ruskeat kengät ja kokoa 38, mutta mitäs sainkaan oikeat kengät kyllä, mutta mustana!! ja kokoa 36!! Olin niiin oottanu tuota pakettia ja mikä pettymys sieltä saapuikaan. :( Vihaista viestiä lähti sinne, katotaan mitä vastaavat. 

Jeren kummitäti ja hänen miehensä kävivät illalla kahvilla ja muuten vain täällä höpisemässä. Oli ihan kiva saada pitkästä aikaa seuraa, kun ei olla mihinkään päästy liikkumaan eikä täällä päivällä ole ketään käyny. :) Näitä päiviä vain sais olla useampia, että kävis vieraita! =) 
Ja kuhan Jere tuosta oppii kävelemään, niin joskos lähettäis puistoihin ja sieltä saatais Jerellekkin uusia kavereita. :) 

Minusta ainakin on tärkeää jo pienestä pitäen opettaa lapsia leikkimään toisten lasten kanssa. Muutamia tarinoita olen kuullu sellaisista lapsista, joilla ei ole ollu ikäistä seuraansa ja eivät sitte osaa ollenkaan toimia muitten lasten kanssa. Ainakin ite haluaisin, että Jere oppis toimimaan muitten lasten kanssa ja äitiki sais välillä hengähtää, kun toisella on leikkikaveri. :) 

Huomisen päivän jälkeen meillä alkaiski jo viikonloppu, kun Ville on perjantain pakkopekkasilla, kelpaa tälle mammalle. :) Perjantai aamusta suunnistetaanki sitten aikasten kohti maakuntaa tekemään remppaa sekä siivoamaan auto. Ja illasta tullaankin ihan kaksin kotia, pitkästä aikaa ihan kahenkeskistä aikaa. Ja sitä kyllä tarvitaan, saa kummatkin hiukan huomiota toisiltaan enemmän! :) 
Lauantaina olis tarkotus jossain vaiheessa hakia Jere takas kotia ja viettää loppu viikonloppu ihan rennosti. :) 

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua jokaiselle! =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän tämä asiallisena, kiitos! :)